Naschoolse opvang: Happy2Move

Happy2Move biedt naschoolse dagbesteding aan kinderen van 4 t/m 20 jaar met beperking. Na school, tijdens studiedagen en vakanties worden activiteiten georganiseerd met aandacht voor sporten, gezonde voeding en plezier.

Wij ontwikkelen activiteiten waarbij kinderen zichzelf kunnen zijn, zich op hun gemak voelen en bovendien gezond bezig zijn. Wij besteden aandacht aan de speciale vraag van elk individueel kind en doen dit in nauw overleg met de ouders. De kinderen krijgen voldoende begeleiding en worden daardoor altijd op eigen niveau voldoende uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen. Om gezond eten te bevorderen krijgen de kinderen na de activiteiten en vlak voordat ze naar huis gaan, een warme maaltijd. Bij het eten wordt uiteraard rekening gehouden met allergieën en geloofsovertuiging. Happy2Move zorgt er ook voor dat kinderen ‘s avonds van Happy2Move naar huis worden gebracht. Binnen een straal van 10 km vallen de kosten van het vervoer binnen de indicatie van Happy2Move. Woont u verder van school af dan wordt er een vergoeding gevraagd voor het vervoer.

Happy2Move kan de kinderen individuele begeleiding, groepsbegeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging bieden. Om uw kind aan te kunnen melden heeft u een PGB nodig. Voor meer vragen omtrent aanmelding of de activiteiten van Happy2Move kunt u contact opnemen: deparel@happy2move.nl.